wong klasik.

Sanajan barang cilik, kita nggawe

Babagan Kita

Dipercaya, pilih kita

  • about_img1
  • about_img

Katrangan ringkes :

BAILONG LACE didegake ing taun 2003, yaiku perusahaan tekstil sing ana gandhengane karo Riset lan Eksplorasi, Produksi lan Pemasaran. Kita duwe spesialisasi ing renda kelas ndhuwur kanggo lingerie,

jeroan lan sandhangan.

Mesin jacquard komputerisasi canggih lan efektif lan peralatan tenun sing kompatibel saka Karl Mayer Jerman bisa ngasilake 100 ton tali saben wulan, supaya kita bisa nampa pesanan volume. Nganti saiki, para desainer sing duwe pengalaman dhuwur nggawe luwih saka 10.000 model sing bisa dipilih. Kangge, terus ningkatake kualitas lan gawe 15 desain renda anyar saben wulan kanggo nyukupi kebutuhan lan tren pasar.

ACARA & TUNJUK TRADE

Melu kegiatan pameran

  • Knowledge Ilmu dhasar tekstil》

    Babagan dhasar babagan dhasar babagan dhasar 1 yard (Y) = 0.9144 M (M) 1 inci (1 “) = 2.54 CM (CM) 1 yard = 36 inci 1 pon (LB) = 454 g (g) 1 ons = (OZ ) = 28,3 g (g) Ii. Definisi spesifikasi kain: Nomer Denny: nuduhake kekandelan benang serat dawa, yaiku dawane 900 ...

  • Singkatan lan singkatan saka bahan kain

    Singkatan kanggo kain C: Katun, Katun W: Wol M: Mohair RH: Rambut terwelu AL: Alpaca S: Sutra J: Jute Jute L: linen Ts: sutra Tussah Tussah YH: Rambut yark Ly: lycra Ram: Ramine Ramine Hem: Hemp T: Poliester WS: Kasmir N: Nylon. A: Serat akrilik Tel: Tencel Te ...

  • Analisis lan paningkatan masalah kualitas umum sajrone ngrampungake tekstil

    1. Masalah kualitas umum nalika ngrampungake alus: Ora bisa dirasakake: Gaya alus saka alus rampung beda karo kebutuhan pelanggan, kayata alus, alus, alus, alus, alus, garing, lsp. Miturut macem-macem gaya pilih beda empuk-empuk. Contone, ing film kasebut, ana bedane ...

Mitra

  • timg8
  • women-secret-logo-png-5
  • 1200px-Kik_Messenger_logo
  • timg-(1)
  • timg-(3)
  • timg-(4)
  • timg-(5)
  • timg-(6)
  • timg
  • timg