Babagan Kita

工厂1_副本

  Lace BAILONG didegaké ing taun 2003, yaiku perusahaan tekstil sing ana gandhengane karo Riset lan Eksplorasi, Produksi lan Pemasaran. Kita duwe spesialisasi ing renda kelas ndhuwur kanggo sandhangan, jeroan lan sandhangan. 

    Mesin jacquard komputerisasi canggih lan efektif lan peralatan tenun sing kompatibel saka Karl Mayer Jerman bisa ngasilake 100 ton tali saben wulan, supaya kita bisa nampa pesanan volume. Nganti saiki, para desainer sing duwe pengalaman dhuwur nggawe luwih saka 10.000 model sing bisa dipilih. Kangge, terus ningkatake kualitas lan gawe 15 desain renda anyar saben wulan kanggo nyukupi kebutuhan lan tren pasar. 

 

工厂7
工厂8_副本
工厂4

    Pabrik kasebut duwe tim sales profesional sing melu perdagangan asing lan nggawe ekspor udakara 15 yuta dolar. Layanan paling apik kanthi rega paling apik lan gaya unik kanthi kualitas apik nggawe produk kita nyebar ing Eropa, Amerika Selatan, Asia Timur-Selatan lan Afrika.

    Tekun karo prinsip layanan "Berbasis integritas, berorientasi layanan", BAILONG LACE percaya manawa "Kejujuran entuk kerja sama, kerjasama sing apik banget." Kita nyiptakake strategi internasionalisasi, nggunakake gaya manajemen modern, nglumpukake talenta saka kabeh bidang, nggawe budaya perusahaan. "Upaya dadi sing paling apik" wis dadi aturan tumindak kanggo saben karyawan. BAILONG LACE ngluncurake serangan dadi perusahaan merek kanthi kompetensi internasional.

工厂3
工厂5
工厂6