Warta

  • 《Basic knowledge of textiles》

    Knowledge Ilmu dhasar tekstil》

    Babagan dhasar babagan dhasar babagan dhasar 1 yard (Y) = 0.9144 M (M) 1 inci (1 “) = 2.54 CM (CM) 1 yard = 36 inci 1 pon (LB) = 454 g (g) 1 ons = (OZ ) = 28,3 g (g) Ii. Definisi spesifikasi kain: Nomer Denny: nuduhake kekandelan benang serat dawa, yaiku dawane 900 ...
    Waca liyane
  • Abbreviations and abbreviations of fabric ingredients

    Singkatan lan singkatan saka bahan kain

    Singkatan kanggo kain C: Katun, Katun W: Wol M: Mohair RH: Rambut terwelu AL: Alpaca S: Sutra J: Jute Jute L: linen Ts: sutra Tussah Tussah YH: Rambut yark Ly: lycra Ram: Ramine Ramine Hem: Hemp T: Poliester WS: Kasmir N: Nylon. A: Serat akrilik Tel: Tencel Te ...
    Waca liyane
  • Analysis and improvement of common quality problems in textile finishing

    Analisis lan paningkatan masalah kualitas umum sajrone ngrampungake tekstil

    1. Masalah kualitas umum nalika ngrampungake alus: Ora bisa dirasakake: Gaya alus saka alus rampung beda karo kebutuhan pelanggan, kayata alus, alus, alus, alus, alus, garing, lsp. Miturut macem-macem gaya pilih beda empuk-empuk. Contone, ing film kasebut, ana bedane ...
    Waca liyane