Analisis lan paningkatan masalah kualitas umum sajrone ngrampungake tekstil

1. Masalah kualitas umum nalika ngrampungake alus:

Ora bisa nggayuh kroso amarga:

Gaya alus alus alus beda-beda karo kebutuhan pelanggan, kayata alus, alus, alus, alus, alus, garing, lsp. Miturut macem-macem gaya pilih piranti sing beda-beda. Contone, ing film kasebut, ana macem-macem struktur film pelembut, empuk, ora rata, slippage, kuning, pengaruh nyerep kain beda-beda; Ing minyak silikon, sifat minyak silikon sing diowahi kanthi macem-macem gen sing diowahi uga beda, kayata minyak silikon amino, minyak silikon hidroksil, minyak silikon sing diowahi epoksi, minyak silikon sing diowahi karboksil lan liya-liyane.

Wernane dadi kuning:

Umume kanthi struktur minyak lan silikon film tartamtu sing disebabake amarga kuning amino. Ing film, film kationik alus, rasane apik, gampang adsorpsi ing kain, nanging gampang ganti warna kuning, hidrofilik, kayata restrukturisasi film kationik dadi inti minyak empuk, kuning bakal suda banget, hidrofilik uga kudu ditambah, kayata film komposisasi kationik lan minyak silikon hidrilik, utawa kanthi gabungan agen pungkasan hidrilik, bakal nambah hidrofilisitas.

Film anion utawa film non-ion ora gampang kuning, sawetara film ora kuning, uga ora mengaruhi hidrofilisitas.

Minyak silikon amino minangka minyak silikon sing paling akeh digunakake saiki, nanging amarga amino bakal nyebabake owah-owahan warna lan kekuningan, saya akeh nilai amonia, luwih gedhe warna kuning, kudu diganti dadi minyak silikon amino kuning utawa modifikasi polietik minyak sing ora gampang kuning.

Kajaba iku, surfaktan kationik kayata 1227, 1831, 1631 kadang digunakake ing polimerisasi emulsi minangka emulsi, sing uga bisa ngasilake warna kuning.

Nalika emulsi minyak silikon, panggunaan emulsifier, "efek stripping" beda, bakal nyebabake kondisi stripping lan cahya warna sing beda-beda, mula owah-owahan warna.

(3) hidrofilisitas kain mudhun:

Masalah struktur film umume digunakake lan minyak silikon menyang film sawise ora ana gen penyerapan banyu, lan ditutup kaya serat selulosa hidroksil, wol karboksil, amino lan pusat penyerapan banyu liyane nyebabake penurunan penyerapan banyu, kudu milih anion sing bisa digunakake, film sifon non-ion lan hidrofilik jinis minyak silikon.

(4) bintik-bintik peteng:

Alesan utamane yaiku kain kasebut durung dibersihake sadurunge diobati, lan warnane luwih peteng nalika dicelup. Utawa kakehan busa ing adus pewarnaan, sweter busa lan kembang, campuran pewarna ing kain; Utawa defoaming agen ngambang minyak sing disebabake bintik-bintik minyak peteng; Utawa bahan tarred ing PPN pewarna ing kain; Utawa pewarna ing macem-macem kondhisi dadi titik gelap; Utawa ion kalsium magnesium kalsium banyu uga kombinasi pewarna ing kain lan sebab liyane. Kanggo perawatan sing ditarget, kayata pre-treatment kanggo nambah agen minyak kanggo nyaring, pewarna AIDS nggunakake umpluk sithik, tanpa aditif busa, agen defoaming kanggo milih jinis minyak non-terapung, tambahi agen chelating kanggo nambah kualitas banyu, nambah dispersant larut kanggo nyegah aglutinasi pewarna, nggunakake agen pembersih sing tepat wektu kanggo ngresiki silinder.

(5) bintik-bintik cahya:

Alesan utamane yaiku sadurunge perawatan ora seragam, sawetara bagean saka Mao Xiao sing mlarat, nolak pewarna, utawa nolak materi pewarna, kain utawa perawatan nganggo sabun kalsium magnesium, sabun, lan liya-liyane, utawa sutra ora rata, ora rata utawa semi-produk kanggo garing, utawa kain nganggo sodium sulphate larut, abu soda lan padatan liyane, utawa dicelup sadurunge ngeringake tetes banyu, utawa proses pewarna proses alus kanthi aditif kayata noda. Kajaba iku, perawatan kudu ditargetake, kayata nguatake pre-treatment, pilihan agen tambahan pra-perawatan ora gampang mbentuk sabun kalsium lan magnesium, pre-treatment kudu seragam lan tuntas (iki ana gandhengane karo pilihan agen scouring, penetrant , chelating dispersant, mercerizing penetrant, lsp.), natrium sulfat, soda kudu mlebu PPN lan kudu nguatake manajemen produksi.

6. Titik Alkali:

Alesan utamane yaiku ngilangi alkali sawise pretreatment (kayata pemutihan, mercerisasi) ora resik utawa seragam, nyebabake generasi titik alkali, mula kita kudu ngiyatake proses ngilangi alkali ing proses pra-perlakuan.

Noda softener:

Ana kemungkinan ing ngisor iki:

A. Bahan film ora apik, ana pelembut blok sing nemplek ing kain;

B. Sawise umume bahan film, ing kain sing metu saka silinder, kain nganggo noda busa empuk;

C. Kualitas banyu ora apik, atose banget, kotoran ing banyu lan ikatan pelembut agregasi ing kain. Sawetara pabrik malah nggunakake sodium hempetaphosphate utawa alum kanggo ngrawat banyu, zat lan kotoran kasebut ing bentuk banyu flocculent, menyang kamar mandhi perawatan alus sawise permukaan kain kanthi bintik-bintik;

D. Lumahing kain kanthi bahan anion, ing proses alus, lan softener kationik digabung dadi noda, utawa permukaan kain kanthi alkali, dadi kondensasi empuk;

E. Struktur empuk beda, sawetara ing suhu sing luwih dhuwur nyebabake softener saka negara sing diemulsi dadi slag sing nemplek karo kain lan liya-liyane.

F. Softener kaya tar asli lan bahan liyane ing silinder kasebut tiba lan nancep ing kain.

Noda minyak silikon:

Iki minangka jinis titik sing paling angel, sebab utama:

A. Nilai PH kain ora bisa netral, utamane karo alkali, sing nyebabake lenga ngambang minyak silikon;

B. Pangobatan kualitas banyu adus banget kurang, atose ora bisa dilalekake, minyak silikon ing> 150PPM atose banyu gampang diambang minyak;

C. Masalah kualitas minyak silikon kalebu emulsifikasi sing kurang (pilihan emulsi sing kurang, proses emulsifikasi sing kurang, partikel emulsifikasi sing gedhe banget, lsp.) Lan resistensi geser (umume masalah minyak silikon dhewe, kayata kualitas minyak silikon, sistem emulsifikasi, jinis minyak silikon, proses sintesis minyak silikon, lsp.).

Sampeyan bisa milih minyak silikon sing tahan kanggo geser, elektrolit lan PH, nanging sampeyan kudu nggatekake panggunaan minyak silikon lan lingkungane. Sampeyan uga bisa mikir milih minyak silikon hidrilik.

9. Kembang alus:

Fluff kanthi operasi mesin napping sing ora apik (kayata kontrol ketegangan, kecepatan roller tumpukan, lsp.) Ana hubungan sing raket, kanggo napping, softener (umume diarani lilin), koefisien gesekan dinamis lan statis minangka kunci kain kontrol, persiyapan yaiku kunci softener fuzz, yen softener kanthi miskin, bakal langsung nyebabake fluff sing ora apik, malah bisa nyebabake perubahan blah utawa jembar.

2. Masalah kualitas umum nalika ngrampungake resin:

Masalah formaldehida:

Minangka asil formaldehida bebas ing struktur resin utawa n-hidroksiimetil saka dekomposisi resin formaldehida sing disebabake dening isi formaldehida sing ngluwihi watesan. Resin formaldehida super sithik utawa resin non-formaldehida kudu digunakake.

Mesthi wae, sumber masalah formaldehida amba banget, kayata mbenakake agen Y, M, softener MS - 20, S - 1, agen anti banyu AEG, FTC, RF adesif, tahan api THPC lan aditif liyane kadang uga nyebabake formaldehida ngluwihi standar Sanalika, migrasi formaldehida ing udhara bisa uga nyebabake formaldehida gedhe banget ing kain.

Masalah ngganti warna utawa warna:

Rampung résin, umume bakal nyebabake warna kuning, mula kanggo ngontrol nilai PH agen pagawean resin, ngemot komponen asam, komponen katalis, sabisa-bisa kanggo nyuda pangowahan warna.

(3) masalah penurunan sing kuat:

Rampung resin umum bakal ngasilake penurunan sing kuat, bisa ditambah agen pelindung serat, kayata emulsi lilin polietilen teroksidasi.

Nangani masalah:

Rampung resin umum bakal nyebabake kedadeyane ngerasake, bisa ditambahake bahan alus, nanging ora kena pengaruh kualitas finish resin. Rasane luwih apik, kanggo nambah masalah penurunan kekuatan uga saya apik. Nanging rasane resin lumahing nyebabake sabar ngenteni ana masalah sing disebabake dening sebab kayata resin dhewe lan pangatusan, pengin terus dandan.

3. Masalah kualitas liyane:

(1) ion logam sing gedhe banget:

Ion logam, Cu, Cr, Co, Ni, seng, Hg, As, Pb, Cd ing produk ekspor kayata Tes, yen kakehan, uga ana akibat serius, kaya formaldehida ing tambahan, ion logam iki kurang, nanging sawetara aditif bisa nyebabake kakehan, kayata Minangka emulsi trioxide antimonat tahan api sing ngemot akeh merkuri, agen anti banyu Cr, PhoboTexCR (ciba), Cerolc (sandoz) sing ngemot kromium. Nalika wulu spun nganggo pewarna medium, pewarna medium sing digunakake yaiku kalium dichromate utawa sodium dichromate utawa sodium chromate, Cr6 + bakal ngluwihi watesan kasebut.

Masalah pangowahan warna:

Sawise rampung, pangowahan warna luwih akeh, kudu digatekake nalika milih pewarna, nalika mbuktekake, kudu nindakake pagawean sing cocog miturut proses, bakal dicelup nalika ngrampungake pengadilan kanggo milih fungsi tambahan sing ditanggepi daya tarik, mesthine luwih milih ora nyebabake owah-owahan warna sawise agen pungkasan minangka solusi sing ideal, nanging iki asring bisa dadi watesan (kayata agen antibakteri sing ngemot tembaga dhewe duwe warna, agen anti banyu uga duwe warna, ngemot kromium bisa nyebabake perubahan warna kain ), uga ngelingi kain sing dicelup nalika pangatusan ngobati cahya warna lan owah-owahan warna sing disebabake amarga sublimasi pewarna lan suhu dhuwur disebabake faktor kayata kuning.

(3) APEO kabotan:

APEO minangka indikator uga diwatesi dening sawetara negara, pratondho lan pretreatment agen scouring, agen penetrating, pencetakan pewarna lotion net, agen leveling, agen pelunak nalika ngrampungake kabeh sing gegandhengan, kayata emulsifier ing TX, NP sing saiki wis digunakake seri surfaktan minangka bahan baku tambahan, angel dicegah, mung cara yaiku pabrik pewarna mekso nggunakake aditif perlindungan lingkungan, kanthi tegas mungkasi APEO lan aditif bahan beracun lan mbebayani ing pabrik.


Wektu kiriman: Feb-26-2020