Knowledge Ilmu dhasar tekstil》

Bab siji ilmu dhasar babagan kain

1 yard (Y) = 0,9144 M (M) 1 inci (1 ") = 2.54 CM (CM) 1 yard = 36 inci 1 pon (LB) = 454 g (g) 1 ons = (OZ) = 28,3 g (g )

Ii. Definisi spesifikasi kain:

Nomer Denny: nuduhake kekandelan benang serat dawa, yaiku dawa benang 9000 meter, bobote 1 gram (g), biasane ditegesi 1 Dan, diwakili huruf Inggris "D". Contone, benang dawa 9.000 m, bobote 70 gram, ditegesi 70 Dan. Umume digunakake kanggo makili kekandelan serat kimia.

2. Jumlah strip lan kerapatan warp lan weft: nggambarake kepadatan kain, yaiku nomer strip warp lan weft per inci persegi, diwakili huruf Inggris "T". Coba waca nomer analisis babagan cara nenun kain, temokake hukum tenun sing cocog, kanggo ngukur kanthi akurat nomer nomer kasebut.

3. Nomer F: saben benang warp utawa weft kasusun saka pirang-pirang filamen. Nomer F nggambarake jumlah filamen ing benang warp utawa weft, sing diwakili dening huruf Inggris "F". Kosok baline, tangane luwih tipis, dadi angel.

4, kekandelan benang pokok: umume, panggunaan “benang”, yaiku sak pon benang polong katun dawane 840 yard, benang iki diarani benang, kanthi aksara Inggris “s”, kayata 21 benang umur 21an. (sawise konversi: 21S = 250D)

5. Perwakilan spesifikasi kain:

Kekandelan warp / ketebalan p × F / F

Jembar sing efektif

Jumlah benang warp + nomer benang pakan

Kayata:

70 d / 36 f * 70 d / 36 f

× 60 “uga bisa dicekak dadi 70D × 190T × 60 ″

118 t + 80 t

3. Klasifikasi kain:

1. Klasifikasi miturut sifat (klasifikasi umum kaya ing ngisor iki)

Serat bisa dipérang dadi serat alami lan serat sintetis miturut sipat-sipat kasebut. Serat alami kalebu katun sutra, rami, wol, lan liya-liyane, lan serat gawean kalebu nilon, poliester, asetat, lsp. Ing ngisor iki minangka perkenalan rinci babagan serat sing umum digunakake:

A. Nylon b. Nilon c. Nilon d. Nylon Nylon dipérang dadi "nilon 6 ″ lan" nilon 66 ″. "Nylon 66" macem-macem sifat fisik luwih apik tinimbang "nilon 6", regane luwih larang. Ing kahanan normal, kanthi geni kanggo ngetokake asap putih, mambu jinis rasa sawi. Biasane dicelup nganggo pewarna asam.

B, Polyester: Inggris minangka "Polyester", umume ditulis minangka "T". Ing kahanan normal, kanthi kumelun geni (nanging uga kudu digatekake, sawise lem nilon amarga saka sebab kasebut, kobong uga dadi asap ireng, mula priksa manawa mbedakake), kobong luwih cepet, mambu mambu. Panyebaran biasane digunakake kanggo pewarna. Manungsa waé kudu diwenehi owah-owahan warna lan fastness sublimasi.

C. Katun d. Katun Ing kahanan normal, kanthi geni, kacepetan kobong luwih alon, semangate kuning, katun ngobong rasa sing luwih dingerteni. Awu katun alami putih. Awu Rayon umume ireng, nanging rasane padha. Biasane dicelup nganggo pewarna reaktif utawa langsung.

D) jinis interwoven kayata: polyamide / polyester interwoven (N / T), polyamide interwoven (T / N), polyamide interwoven (N / C), polyamide interwoven (C / N), polyester / cotton interwoven (T / C) , katun-poliester interwoven (C / T) lan jinis serat liyane. Contone, "N / C" tegese "warp is nilon, weft is cotton", "C / N" tegese "warp is cotton, weft is nillon". Lan sapanunggalane.

E, ana uga serat asetat, wol, sutra rami lan serat liyane, uga ana campuran, ana serat Tencel (Inggris Tencel, kanthi godhong minangka serat viscose bahan baku).

2. Klasifikasi miturut cara nenun:

Miturut cara nenun, dipérang dadi kain tenunan, kain rajutan lan kain tanpa tenunan, sing bisa dipérang manèh kaya ing ngisor iki:

A. nyulam: biasane ana rajutan bunder lan rajutan warp

B. Kain tenunan: kain digawe saka benang warp lan benang rajutan. Miturut cara sing beda-beda kanggo nggandheng warp lan weft, bisa dipérang dadi Taffeta, Twill, Sattin lan Dobby, lsp. (Cathet: tenunan polos, tenunan Twill lan satin minangka "telung jaringan asli" saka kain tenun), lan ing ing wektu sing padha, dheweke bakal dikombinasikake ing warp utawa weft kanggo mbentuk macem-macem pola. Singkatnya, ana macem-macem jinis pangowahan, sing kudu ditliti lan diwujudake ing karya praktis.

C. Kain sing ora ditenun: digawe kanthi adhesi langsung lan kompresi serat tanpa ditenun.

3. Bisa dipérang dadi:

A, FDY, DTY, ATY. Produk tenunan FDY yaiku nilon, poliester, kain FDY Oxford; Produk tenunan DTY kalebu benang musim semi, bulu persik, kain Oxford elastis rendah, lsp. ATY umume digunakake kanggo nenun menara. Uga ana gaya sing dicampur saka ndhuwur kanggo ngasilake efek sing beda.

B, setengah cahya, punah lan lampu kilat. Lampu semi minangka produk sing luwih alami, yen ora ana perawatan khusus, serat umume semi-ringan; Kepunahan ing proses produksi serat kanggo nambah produk titanium oksida, supaya kain bisa nyedhaki efek serat alami, kaendahan sing luwih kepenak; Lampu kilat minangka sensasi cahya sing nuduhake serat sajrone produksi serat kanthi nggawe bagean segitiga utawa kanthi alus permukaan serat.

4. Spesies kain umum:

1, Taffeta: nilon Taffeta kenthel, polyester Taffeta, polypolyester Taffeta campuran, kahanan umum: benang apik, cahya permukaan kain lan alus, cukup lancip, kayata: nilon 70D × 190T, 210T, 230T; Nylon 40D × 290T, 300T, 310T; Polyester 75D * 190T, 68D * 190T; Polyamide polyester interwoven 40D × 50D × 290T, lsp Biasane digawe saka benang FDY.

2. Oxford: nilon Oxford, polyester Oxford lan tasilong Oxford. Umume, benang iki luwih kenthel kanthi kekuatan sing apik lan kain sing luwih kenthel, kayata nilon 210D, 420D lan 840D (kalebu kelas FDY). Polyester 150D, 300D, 600D, 1200D (kalebu kelas DTY); Polyester 210D, 420D (kelas FDY); Taslon 200D × 300D, 400D × 500D (kalebu kelas ATY), lsp.

3. Taslon: nilon Taslon, polyester Taslon lan Oxford Taslon. Kahanan umum: benang rajutan luwih kenthel, lumahing kain luwih kasar, lan nduweni rasa sugeh lan rasane katun. Kayata: tas nilon

Pak Zheng (306949978) 10:23:21

70D * 160D * 178T, 184T, 228T, taslon 320D, 640D, taslon Oxford 200D * 300D, 400D * 500D, lsp.

4. Subtekstil musim semi (Pongee): umume benang poliester DTY kanthi permukaan kain atos (kajaba 50D) lan rasane tangan alus, kayata: subtekstil spring polyester 75D * 190T, 210T, 240T, 50D * 280T, 290T, 300T, lsp .

5. Trilobal: nilon taffeta, polyester taffeta, poly-polyester interlace flash, yaiku benang sing ditenun minangka benang sing nggilap, kayata: ni flash 70D * 190T, 210T, twill flash poliester, lsp., Kanthi flash siji lan flash dobel ( Warp utawa weft sing kapisah amarga sutra flash diarani siji flash, lan warp and weft minangka flash sutra diarani double flash).

6, Twill (Twill): gandum kanggo kain kanggo Twill, kain Twill umume kerapatan warp lan pakan. Kayata: twil nilon 70D * 210 * 230T, 272T, 290T, poliester twill 75D * 75D * 230T, 260T, lan twill campuran.

7. Tenun: kayata brocade / polyester interweave (N / T), brocade / cotton interweave (N / C), polyester-cotton interweave (T / C), lan liya-liyane nilon lan poliester bisa FDY, DTY utawa ATY, setengah cemlorot, matte utawa mengkilap. Antarane, benang katun dipérang dadi sisir umum, semi-sisir, sisir, isih ana sawetara benang pring.

8. Kulit persik (Microfiber): uga dikenal minangka Microfiber. Kayata kulit persik poliester 43022 (75D * 240T), 43099 (75D * 150D * 220T), 43377 (twill, 75D * 150D * 230T), lsp.

9. Satin lan satin.

10. Kajaba iku, ana kisi (Ripstop), jacquard (Dobby), lan liya-liyane sing digawe saka pangowahan spesies kain ing ndhuwur.

V. tes spesifikasi kain:

Ing karya kasebut kudu mesthi nggatekake akurasi analisis spesifikasi kain, yen kesalahan kasebut bakal nyebabake kerugian sing ora bisa ditemtokake, mula kudu menehi perhatian khusus kanggo panelitian analisis spesifikasi kain lan diskriminasi, lan menehi perhatian marang panyerepan pengalaman ing karya kasebut , manawa entuk analisis sing akurat.

1. Bahan-bahan kain: nilon, poliester, katun, N / C, T / C, lsp.

2. Sipat benang: FDY, DTY, ATY, lsp.

3. Gaya (ciri khas): tenunan biasa, twill, mriksa, tenunan satin, Dobby, lsp

A. tenunan polos: tunggal warp lan siji weft, warp pindho lan weft pindho, warp pindho lan single warp and weft pindho (benang weft dobel), lsp.

B. twill: 1/2, 1/3, 2/2, 2/3, lsp.

C, kisi: ana kisi rahasia, kisi ngambang (rong garis ngambang, telung garis ngambang), lan uga nggatekake ukuran kisi kasebut, nomer garis meridional lan zonal ing kisi lan tenunan ngambang saka garis kambang sing ngambang .

D. kanggo satin, pinten pakan (utawa pakan) lambung (utawa pakan) ngambang lan pinten pakan (utawa pakan) jeblugan (utawa pakan) kasebut?

E, macem-macem Dobby, luwih nggatekake analisis hukum tenun kain.

F. nggatekake gaya lan fitur liyane.

Cacah utawa nomer benang Denny: count warp, weft lan F sing cocog.

5, kepadatan warp lan weft: aja nganti ngerti hukum tenun kain, nomer lan petungan sing akurat.

6. Semi-entheng, punah utawa lampu kilat.

7. Kain jembaré (mbayar jembaré ing njero utawa njaba bolongan, lan uga priksa jembar efektif saka produk rampung sawise masang lem utawa proses liyane).

Vi. Distribusi wiji konvensional (lampiran)

Bab ii kawruh dhasar babagan pewarnaan lan ngrampungake kain

I. proses pangolahan dhasar

Inspeksi embrio lan nggawe pewarnaan lan pangatusan kain embrio sing wis dijahit, rampung lan diproses sawise dipriksa (kalebu mbentuk, lem, calendering, embossing, stamping, nempelake PVC, kulit PU, compounding, kumpul, lan liya-liyane)

Ii. Pambuka kanggo saben proses lan fokus kontrol:

1. Inspeksi embrio lan kain embrio sing dijahit:

A. yaiku, siji kain embrio dijahit ing gulungan gedhe utawa Kothak mobil, diarani silinder, jumlah silinder A beda-beda gumantung karo proses kain.

B. Inspeksi embrio utamane kanggo ngontrol kualitas kain embrio kanggo ndeleng manawa ana kelainan kayata nggambar, file weft, lipatan mati, titik kuning, titik jamur, lan liya-liyane. Ing wektu sing padha, kudu diwenehi perhatian kanggo mriksa apa kain kasebut selaras karo sarat. Ing kahanan normal, dibutuhake nomer batch.

2. Ngarepake:

A. Supaya benang tetep ora fluffing sajrone nenun, benang kasebut wis paceklik, mula kudu dipotong sadurunge dicelup kanggo diwarnai.

B. Yen desizing ora resik, bakal ana bintik warna, bintik pulp lan cacat liyane sawise dicelup.

C. Umume, sawise dikarepake, kain kasebut kudu dicuci lan diresiki, yen kain sing regane PH dhuwur bakal di wernani banget lan ora normal bisa kedadeyan.

D. umume ana rong cara desizing: desizing in-silinder lan long-car desizing. Umume, mantan duwe efek sing luwih apik, nanging efisiensi luwih murah.

3. Pewarnaan:

(1) pewarna serat kimia:

A. Suhu normal: umume ing sangisoré 100 used, umume digunakake kanggo nyukur taffeta nilon setengah rampung, nilon Oxford, twil nilon, lsp. Cara iki gampang ngasilake aberasi kromatik ing endhas, kiwa, tengah lan sisih tengen, lipatan lan kelainan liyane.

B. Pewarna gulung suhu dhuwur: suhu umume udakara 130 ℃, umume digunakake kanggo pewarna poliester taffeta, N66, kain tikar nilon, poliester Oxford (filamen), lsp. Cara iki gampang ngasilake prabédan warna endhas lan buntut, kiwa, bedane warna tengah lan tengen, lipatan, titik warna lan kelainan liyane.

C. Pencelupan kebanjiran: suhu udakara 100 ℃ nganti 130 ℃, umume digunakake kanggo pewarnaan produk poliester kayata tekstil semi, beludru kulit peach, poliester Oxford, tullon, polypolyester interweave, lsp. Tekstil poliester uga bisa dicelup kanthi kebanjiran. Kangge, nilon lan produk liyane sing kerut uga digunakake kanthi cara iki. Cara iki gampang kanggo ngasilake kembang warna, tandha sikil pitik, dicelup terus lan dilipat. D. Pewarna sumbu keriting: cocok kanggo kabeh jinis kain, nanging kudu digunakake kanthi cukup miturut sarat mutu. Suhu pewarna bisa dikontrol saka 100 ℃ nganti luwih saka 130 ℃, sing gampang ngasilake anomali kaya pinggir cethek lan lapisan diferensial.

(2) cara pewarnaan kain liyane:

A. Pencelupan katun: biasane pewarnaan mobil sing dawa (jumlah sing dibutuhake akeh), pewarna gulung (jumlah gedhe utawa jumlah cilik sing diidini), pewarnaan kebanjiran (medium utawa jumlah cilik sing diidini). Pewarna reaktif (kanthi fastness apik), pewarna langsung (kanthi fastness ora apik) lan pewarna reduktif (kanthi fastness paling apik) kasedhiya.

Bye N / C, C / N: pewarna overflow umume digunakake. Katun dicelup dhisik banjur nilon dicelup. Pewarna reaktif digunakake kanggo pewarna katun lan pewarna asam (kanthi luwih cepet) digunakake kanggo nyelup nilon. Uga gunakake pewarna langsung menyang pewarna (kurang cepet).

C, T / C, C / T: pewarna overflow umume digunakake, poliester dicelup dhisik banjur katun dicelup, poliester dicelup nganggo pewarna, katun dicelup nganggo pewarna reaktif (fastness). Uga ana pewarnaan mobil sing dawa, pewarna, nggunakake pewarna langsung (kurang cepet).

(3) klasifikasi pewarna:

A, pewarna asam: digunakake kanggo pewarnaan kain nilon, umume dadi warna padhet kanggo ningkatake kekencangan warna, nanging uga kanggo nggatekake pilihan kombinasi pewarna lan panggunaan proses pewarnaan sing wajar. Agen pembetulan dipilih kanthi ora bener utawa dosis sing terlalu dhuwur bisa nyebabake rasa angel.

B. Nyebar pewarna: digunakake kanggo pewarna kain poliester. Umume, ngumbah PPN kudu digunakake kanggo ningkatake rasa tahan warna. Nyebar pewarna menehi perhatian khusus kanggo fastness transfer lan sublimasi.

C, pewarna reaktif lan pewarna langsung: kalebu pewarna suhu kurang.

4. Pangatusan :( umume dipérang dadi pangatusan roller lan pangatusan non-kontak)

A, ora ana kontak sing garing, ora ana mesin pengering lan mesin cetak, ora ana kontak antara kain lan pemanas, gumantung karo semprotan hawa panas ing kain kanggo nggayuh tujuan pengeringan. Utamane digunakake kanggo ngeringake produk sing dicelup kebanjiran supaya kain tetep alus lan lembut. Biaya luwih dhuwur tinimbang pangatusan roller. B. Pangatusan drum: kain kasebut ana hubungane langsung karo drum, lan tujuane pangatusan kain bisa digawe kanthi digawe panas drum. Umume digunakake kanggo pewarna gulung lan produk pewarnaan balok (kayata sutra nilon, poliester, nilon Oxford, filamen poliester Oxford, lan liya-liyane), menara kelas dawa sutra uga bisa dadi sing pertama ing pengeringan drum (nanging mung pisanan nggaringake enem, pitu garing supaya ora nyebabake tangane angel banget), banjur pindhah menyang mesin kanggo ngolah banyu kanggo nambah banyu. Biaya pangatusan murah.

5. inspeksi tengah:

A. Pamriksa tengah bakal nyoba macem-macem warna kain lan menehi perhatian marang kualitas permukaan kain, kayata lipatan, bedane warna (bedane warna, bedane silinder, bedane pitfall), pola warna, titik warna, rereget, pelumas , nggambar benang, file weft, strip warp, lsp. Kontrol produk sing rusak supaya ora mlebu ing bagean ngisor kanggo nyegah kenaikan biaya. Sawise ngrampungake lan ngolah kain, sawetara produk ora normal ora bisa didandani utawa angel didandani. C. kain kasebut kudu diuripake maneh lan dijahit sadurunge mlebu bagean mengko.

6. Rampung desain:

A. Sawise dirampungake, sifat fisik lan kimia kain wis stabil. Contone, shrinkage, width, warp and weft density ora gampang diowahi. Sanalika, kanggo ngrampungake desain bagean iki isih bisa nindakake sawetara proses fungsional, kayata banyu cipratan (anti banyu), alus, resin, tahan api, antistatik, banyu supersplash (perawatan teflon), nyerep kelembapan kanggo ngetokake kringet , nglawan bakteri kanggo nyegah ambune ngenteni sedhela. B. Amarga suhu sing dhuwur, manungsa waé kudu menehi owah-owahan ing warna sadurunge lan sawise disetel, utamane sawetara warna sensitif, kayata abu-abu, ijo tentara, khaki cahya, lan liya-liyane. Produk umume dibutuhake kanggo nyelarasake karo warna pungkasan . C. mbentuk bisa ngontrol jembar, warp lan kepadatan pakan, nyusut, lan sapiturute, utamane kontrol nyusut, sing langsung mengaruhi biaya pamrosesan, mula kudu diwenehi perhatian khusus. (Syarat penyusutan pesanan perusahaan kita umume ngumbah shrinkage 3%, ngumbah shrinkage 2%). Faktor utama sing mengaruhi efek mbentuk yaiku suhu, kacepetan lan overfeeding. D. Pambuka babagan pirang-pirang jinis pangolahan:

(1) banyu cipratan kanggo ngrampungake desain kain duwe fungsi anti banyu lan tahan debu;

Desain akhir sing alus nggawe kain krasa alus lan alus, nanging priksa manawa kain kasebut bakal kasut benang. Banyu cipratan lan set empuk bisa rampung bebarengan, nggawe kain anti banyu lan alus, nanging softener bakal mengaruhi banyu percikan.

(3) resin ngrampungake desain utamane digunakake kanggo kain benang sing padhet lan rasane kaku, sawetara resin ngemot formaldehida, kudu nggatekake pilihan; Banyu lan resin set bisa digawe bebarengan, lan agen spray resin duwe efek promosi.

Retardant semangat ngrampungake desain fungsi retardant semangat kain kanthi peran tambahan, retardant flame uga bisa ditindakake kanthi bebarengan kanggo ngrampungake desain banyu, nanging kanggo menehi perhatian khusus marang pilihan agen banyu, yen ora efek tahan api iku gedhe banget.

Desain antistatik ngrampungake desain nggawe kain duwe fungsi antistatik, bisa ngrampungake desain nganggo banyu cipratan bebarengan, nanging duwe efek kanggo nyemprotake efek banyu.

6 panyerepan lembab lan kringet ngrampungake desain saéngga kain bisa cepet nyedhot kringet, sandhangan olahraga duwe rasa luwih nyaman. Sampeyan ora bisa nglakoni banyu.

Pangolahan deodorant antibakteri utamane kanggo ngidini kain kanthi fungsi antibakteri, umume digunakake ing fasilitas medis.

Dina iki pesawat banyu akeh banget (uga diarani perawatan teflon): tinimbang banyu cipratan biasa kanthi efek anti banyu, debu, nanging uga fungsi pencegahan minyak. Umume ngomong, tamu bakal njaluk tag dupont.

7. Calendering lan lem:

A, efek pangaturan kanggo nyetel rasa empuk nggawe permukaan calensing kain luwih rata, sempit celah antarane serat kain kanggo nyegah efek kasebut utawa nggawe lem bisa nggayuh tekanan banyu sing luwih dhuwur, nggawe permukaan lem luwih lancar lan permukaan sing apik sing apik banget katon padhang efek Telu unsur kalender yaiku suhu, kacepetan lan tekanan. Calendering ngganti warna kain. C. Lem bisa nggawe kain anti banyu, tahan kaca, tahan angin lan fungsi liyane, uga benang padhet ing kain, nambah tampilan lan krasa, lan nglukisake krasa, nggawe kain luwih migunani kanggo digunakake. D. akrilik (uga dikenal minangka AC, PA), PU adesif, napas ambegan lan permeable, sing bisa diolah dadi adesif transparan, perekat putih, perekat perak, perekat warna, perekat mutiara, adesif uri lan liya-liyane. Uga bisa nambah bahan baku sing cocog ing lem supaya efek anti-uv, tahan api, anti-kuning lan efek liyane.

E. Pay manungsa waé kanggo ngontrol tekanan banyu, rasane (kekandelan, alus lan alus), seragam lem, kekuwatan kulit, tahan banyu (putih), putih, lan liya-liyane. Uga priksa permukaan partikel koloid, jejak, manawa garing. Perhatian kudu dibayar kanggo efek permukaan adesif ing pita mandeg banyu (strip PVC / strip PU).

8, ikatan PVC: mbayar manungsa waé kanggo kekandelan ikatan, krasa, ikatan kekuwatan kulit, kualitas permukaan adesif.

9. Pangolahan liyane: PU garing (kertas pamisah), gabungan, kulit PU, lsp.

10. Cuci: sawetara kain katun, N / C, T / C kudu dicuci. Cuci banyu bisa dipérang dadi ngumbah banyu biasa, ngumbah banyu alus lan ngumbah banyu enzim (nyopot rambut ing sisih ndhuwur kain katun).

11. Pamriksa pungkasan: priksa kualitas produk sing wis rampung, biji, bungkus lan atur kanggo pangiriman, lan umume nggawe cathetan pamriksa lan tabel sing cocog. Ana masalah sing kudu ana umpan balik sing tepat kanggo salesman supaya bisa komunikasi karo pelanggan.

Bab iii negesake babagan kualitas kain

1, jembaré: umume nuduhake jembar sing efektif, yaiku, jembaré pinhole, utawa sawise lem sing efektif.

2, kepadatan warp lan weft: syarat sing ketat kudu menehi perhatian marang pangukuran kepadatan warp lan weft.

3, mlengkung pakan: sarat kothak mlengkung kisi kain umum ora bakal luwih saka 3%, tikungan gulung kain polos ora luwih saka 5%.

4. Tingkat nyusut: tingkat nyusut produk rampung ing arah meridional lan zonal sawise dicuci.

5. Gelar percikan banyu: ISO diukur kanthi derajat (beda 50 derajat ~ 100 derajat apik) utawa level AATCC (1 level beda ~ 5 derajat apik). Tingkat AATCC 3 padha karo level ISO 80 derajat.

6, fastness warna: iki minangka indikator sing penting banget, ngemot fastness fastness (kanthi warna luntur, fastness warna), fastness tahan banyu (entuk fade, diwarnani karo warna), sun (faded) fastness color lan rubbing fastness (entuk luntur, diwarnani nganggo warna), cepete kringet (dadi luntur, diwarnani warna), fastness sublimation, pad dyeing, lan liya-liyane, sing diukur kanthi beda level (1 ~ 5).

7. Kekuwatan: kekuatan tarik, kekuatan luh lan kekuatan pecah (kg / cm2).

8. resistensi tekanan banyu: kekuwatan resistensi tekanan banyu (derajat anti banyu), kayata 2000mm / H2O (kolom banyu mm), regane luwih dhuwur, luwih apik kinerja anti banyu.

9. penetrasi lembab: unit g / M2 * Dina, nuduhake kualitas banyu ngliwati kain 1 meter persegi sajrone 24 jam kanthi suhu lan asor tartamtu.

10. Kuthah minyak: indeks tes kanggo kain pangolahan teflon, dipérang dadi 5 biji (beda 1 kelas ~ 5 biji sing apik).

11, saliyane kinerja tahan api, anti-statis, anti-ultraviolet lan karakteristik tes liyane, iki butuh organisasi profesional kanggo duwe cara kanggo nyoba, ing kene ora rinci.


Wektu kiriman: Feb-26-2020